Ny vecka, nya möjligheter

Måndag. Post lunchtid. Mölnlycke. Frenetiskt ringande har genomsyrat morgonen och förmiddagen, fulla av energi efter gårdagens möte på Skype. Trevligt, börjar faktiskt närapå bli tradition i vår grupp, det här med söndagsmöten. Vi summerade veckan som varit och snackade om den som komma skall. Glädje! Sponsorer och andra samarbeten börjar droppa in, saker och ting faller på plats. Viktigt också, med tanke på att vi är utspridda i landet och inte ses så ofta…

Att ses blir det nog så gott om tid till i vinter. När vi ändå som bäst raljerade om detta och ditten och datten som vi så ofta gärna gör, snackades det även en del om besök. Vänner och sponsorer börjar bli grymt sugna på en liten hälsa-på-tur. KLART NI SKA KOMMA! Alla som kan, så många som möjligt. Visst tycker vi om varandra MEN det finns gränser…

Sen, gällande den kommande veckan; torsdagsmöte i Uppsala för Joel och Henrik med vår eminente webguru Anders på tolvhundra.com. Skoj. Anders, alltid lika inspirerande och med hur mycket idéer och inputs som helst. Typiskt inspirerande! I Uppsala ska vi också träffa ett företag som har en spännande bloggfunktion på gång och prata om ett samarbete kring lanseringen av denna.

Nupp, nu har två hårda mackor med sallad på* gjort sin verkan och spridit tillräckligt mycket energi i kroppen. Det gör oss redo att knalla ner till Mölnlycke (jo, det finns faktiskt företag här, hör och häpna). Håller tummarna!

/Joel och Henrik

* Vi tar mycket seriöst på kosten. Det gäller att bygga upp en fettreserv. Inget skämt. Och absolut inget att skoja om.

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Förberedelser och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *