Inspirerande i Uppsala

Hur håller vi Vintersarek.se uppdaterad och intressant under turen? Detta har varit en av de saker vi funderat mycket på. Efter ett möte i Uppsala har vi nu en kul och spännande lösning på gång.

Jag och Joel ankommer ett kallt och lite ruggigt Uppsala lagom till lunchtid. Sedan vi tryckt i oss alldeles för mycket av buffén är det dags att möta upp med Anders, som för stunden får agera chaufför istället för webexpert. Det har blivit dags för ett företagsmöte som vi länge sett fram emot.

Tio i två kliver vi in på ett luftigt kontor. Vi möts av febrilt arbete bakom datorskärmar och de två energiska män vi ska möta. Kaffekopparna fylls och vi slår oss ner för att presentera våra respektive projekt närmare. Det lilla vi hört om dem innan visar sig vara minst lika spännande som vi trott och en och en halv timme flyger snabbt förbi. Fulla av positiv energi lämnar vi mötet, det här kommer att bli bra!

Vad är det då för fantastisk lösning de erbjuder? Småhemligt än så länge, men lite kan vi avslöja. Under turen blir det möjligt att följa våra äventyr mer eller mindre där och då, när det sker. Dessutom är det väldigt smidigt för oss att använda ute på fjället. Nog om det. Mer avslöjar vi senare, men vi kan lova att det blir något utöver den vanliga turrapporteringen.

Efter en kort visit i domkyrkan är det dags för Joel att ta tåget till Stockholm igen. Själv åker jag vidare hem till Anders där det bjuds på middag, klättring och prat runt hemsidan och projektet i stort. En dag fylld av positiva vibbar har så kommit till sitt slut och jag somnar snabbt med en bra känsla i kroppen.

/Henrik

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Nyheter, Partners och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *