Ozone Kites

ozone-logoVi har idag glädjen att presentera Ozone Kites Sverige som ny samarbetspartner och hälsar dem varmt välkomna till Vintersarek. Extra kul och spännande med detta samarbete är att det öppnar en helt ny dimension ut i fjällvärlden. Kite i högfjällsterräng blir något nytt för oss alla. Hur är det egentligen att kajta med pulka? Kommer vindarna att vara användbara inne i Sareks djupa dalar?

Genom att ta med oss kites får vi helt nya möjligheter. Plötsligt blir Padjelantaleden ett otroligt lockande turmål. Går den att göra på två dagar med rätt vind? Eller en dag? Och hur spektakulärt hade det inte varit att kajta Basstavagge, vi bara undrar?! Idéerna är många, helt klart är att vi inom en snar framtid kommer ta en ordentlig titt på de nya möjligheter som nu har öppnats för oss.

Share
Det här inlägget postades i Nyheter, Partners, Utrustning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *