En bra arbetsvecka

Ytterligare en vecka närmar sig nu sitt slut och så här på fredag kväll tänkte jag därför summera upp lite av vad jag och de andra haft för oss sen i måndags. Veckan har genomsyrats av stor framtidstro, många viktiga bitar har fallit på plats och vi känner verkligen att vi är på rätt väg.

Hem från Neverlost

På väg hem efter ett trevligt besök hos Neverlost

Skypemöte med Petter i Betlehem och Josef i Östersund
Två möten som, precis som vanligt, gav massor av energi, nya uppgifter och uppslag. Att höra av de andra känns alltid välbehövligt. Känslan av att vi är en grupp, som jobbar mot ett gemensamt mål är oerhört positiv. Något man annars lätt glömmer då vi är spridda över landet. 

Sponsorer och samarbetspartners
Nya avtal har kommit på plats, varav två kommer att tillkännages under nästa vecka. Vi har dessutom inlett flera nya och intressanta kontakter, samt fortsatt diskussionerna med de redan etablerade. Idag, fredag, var också jag och Joel inne hos Neverlost och hämtade ut fyra vattentäta packsäckar.

 

Sammanfattningsvis; en vecka som gav mersmak.

Share
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *