Vintersarek, en verklig dröm

Som Petter skrev igår så börjar nu vårt pussel att ta form. För oss innebär det att vi nu byter fokus något. Från att ha koncentrerat oss på att få möjligheten, till själva genomförandet. Imorgon börjar en ny intensiv vecka, där vi bland annat kommer att påbörja planeringen av Sarexp 2010 mer i detalj.

"Vår bakgård" - ett foto vi fick från Hans-Wiggo på Norpulken

"Vår bakgård" - ett foto vi fick från Hans-Wiggo på Norpulken

Veckan inleds med praktiska förberedelser i och med att Joel och jag åker till Fyresdal i Norge. Där blir det besök hos Norpulken och test av de pulkor som ska användas. Vår förhoppning är att under tisdagen ge oss ut och pröva pulkorna under en ordentligt tur, för att därefter göra eventuella anpassningar till onsdagen. Från Norge bär det sedan av direkt mot Östersund, där hela gänget ska samlas.

Vilket datum ger vi oss ut? Var ska vi ha vårt första basläger? Två av de många frågor som ska stötas och blötas mellan torsdag och söndag i Östersund. I övrigt lär det bli det mycket diskussioner om utrustning och förhoppningsvis också någon topptur.

En vinter av äventyr ligger framför oss. Den vilda idén från i somras är verklighet. Vi lever Vintersarek. Häng med!

Share
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *