Två dagar i Östersund

Dag två av vår samlade Östersundsvistelse börjar nu gå mot sitt slut, Josef och Petter sitter i köket och lägger sista handen vid matplaneringen medan Joel och jag försöker smälta ner de många timmarna av diskussion till bloggform. Något som inte är helt enkelt, ingen av oss har gjort någon såpass omfattande tur tidigare och funderingarna är därför många. Allt synas i minsta söm. Hjärnan har gjort sitt helt enkelt, jag får krama det sista ur den bara för att lyckas formulera dessa enkla rader.

Nåväl, en hel har vi hunnit med ändå. Turplanering, utrustning och mat har blandats med mjuka frågor om oro och förväntningar. Allteftersom veckan går, och tankarna gror in lovar vi att uppdatera er på vad vi gjort. Tidigt imorgon splittras vi igen och nästa gång vi bestämt att ses blir i januari, då för att ge oss ut på en liten förtur i Jämtlandsfjällen…

Nej. Nu orkar jag inte mer och ett avgrundsvrål från köket tyder på att så är fallet även där. Dags att stänga datorerna och koppla bort Vintersarek ett tag. Vi hörs!

Share
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *