Money makes the world go round

folder1

Ja detta gäller såklart även för oss på Vintersarek. Att genomföra ett stort projekt kostar pengar. Hur mycket man än försöker hålla kostnaderna nere så slutar det ändå med att  man behöver dem. Det kan vara mer eller mindre, men undan kommer vi inte.

Därför har vi nu satt samman en liten folder som ska hjälpa oss med detta. Foldern innehåller det viktigaste om oss, vårt projekt och hur vi arbetar. Den ska vi nu gå runt med hos intressanta företag. Visst är den snygg!?

folder2

I övrigt är det gammalt hederligt slit som gäller för att lösa finansieringen, Joel och Petter ser till att julbordet är fräscht och själv var jag uppe vid fyra på morgonen igår och fyllde flygplan med rent vatten. Ett hårt liv, men med Vintersarek som mål känns det helt ok.

Share
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 svar på Money makes the world go round

  1. Petter skriver:

    ..och Josef går upp på fullt studiebidrag och hoppas att liemannen får en god skörd, i dessa juletider. 🙂

  2. Anders skriver:

    Gör den som en PDF-fil och lägg upp den på bloggen, så kan vi hjälpa till att sprida information om ert projekt 🙂 /Tolvhundra

  3. Henrik skriver:

    Nu finns den att hitta här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *