Hestra

 hestra

En vinter i Sarek. Nittio dagar med olika temperatur och väder. Nittio dagar där vi och våra händer ska genomföra alla möjliga aktiviteter. En kall morgon med nedpackning av tält förbyts senare på dagen till svettigt pulkdragande. Dagen efter står vi sedan på en topp med kalla vindar och snö yrande omkring oss.

Flexibla kläder som klara dessa skiftningar är därför viktigt för oss. Inte minst på händerna, som är vårt viktigaste redskap. Med mångårig erfarenhet, omvittnad god kvalité och ett stor utbud av handskar enligt lager-på-lagerprincipen uppfyller därför Hestra alla vår krav.

Med ett varmt handslag välkomnar vi Hestrahandsken till Vintersarek!

Share
Det här inlägget postades i Nyheter, Partners och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *