Hjälp

utsidanlogoI vårt avlånga land finns massvis av erfarenhet och kunskap om turer i Sareks nationalpark. Lägger man samman all denna kunskap blir den troligtvis långt mycket större än den vi kommer att uppnå under våra cirka 90 dagar i området. Därför ber vi nu om hjälp. Tillsammans med Utsidan.se har vi idag inlett arbetet med att samla in tips och råd som kan hjälpa oss att göra en så bra och heltäckande guide som möjligt.

Sitter du på en fin tur eller något annat värdefullt tips? Gå in på Utsidans forum eller skicka oss ett mejl. Givetvis anger vi alla våra källor i en framtida publicering.

Vintersarek

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Nyheter, Partners och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *