Mer Vintersarek

Du vet väl om att vi finns på Facebook? Lägg till oss, så missar du inget viktigt!

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Länkar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mer Vintersarek

  1. Gunda Johansson skriver:

    Hej Joel! Jag är kollega och mycket god vän med Gulla- Brita. Hon ringde och önskade information om Sarek, som ni har projekt om. Jag har nyss fått dator, är ganska novis men lär mig otroligt mycket, tack vare barn och barnbarn. Är med i Facebook också. ”Gulla” hälsar till dig, Joel, att hon är mycket imponerad och glad för din och kompisarnas skull. Nu ska hon läsa om Sarek, så hon vet, vad ni håller på med. Jag tycker också, ni har ett fantastiskt projekt. Lycka till!!

    Vore roligt, om du kan skicka en hälsning på min dator till Gulla.Hon skulle verkligen uppskatta det. Hälsn. Gunda Johansson

  2. Joel skriver:

    Ja Gulla är verkligen en intresserad och energisk kvinna, tackar för hälsningen och hälsar tillbaka! Om du är medlem på facebook kan du ju även bli ”fan” till ”Sarexp 2010”. Lycka till med dator-inlärningen och god fortsättning på det nya året.
    Joel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *