Karta – del två

Kartan för vår andra period i Sarek finns nu på sidan Andra perioden. De cirka trettio dagarna kommer framförallt att ägnas åt att uppleva Ähpár, Skoarkki och Oalgás. Vi hoppas dessutom hinna färdas genom dalgångarna Sarvesvágge, Álggavágge och Guohpervágge.

Andra perioden?
För enkelhetens skull har vi delat upp vår tur i tre olika skeden eller perioder. Mellan varje period går vi ut till nationalparkens gräns för att lämna sopor samt fylla på våra förråd av mat, bränsle och annat förbrukningsmaterial. Se också vår sida om första perioden.

Vintersarek

Share
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Karta – del två

  1. Sanna skriver:

    Har kollat in hela bloggen nu och inser vidden av projektet, fy kattsingen vad spännande Josef! Tråkigt att man inte hann se mer av dig, hade gärna velat höra lite mer, men önskar dig all lycka och framgång:)
    Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *