Nyårskite

nyarskite_1
Det har snöat hela julhelgen men knappt varit någon vind. Men så, i morse när jag vaknade och tittade ut genom sovrumsfönstret så vajade grenarna sakta på björkarna utanför i den svaga vinden. Det gick fort att äta frukost med en optimistiskt tro på att vinden alltid ökar under förmiddagen.

Vinden var knapp men märkbar, kiten lyfte och gick att styra men det var för tungt i nysnön för att få något spektakulärt åk. Det blev några ljudlösa turer fram och tillbaka över isen ändå. Det kändes bra att få lufta draken som legat nedpackad hela sommaren och kolla att alla linor fungerar som de ska och att jag själv kommer ihåg hur man gör. Hoppas på att nyåret kommer med några fler sekundmeter!

nyarskite_2

nyarskite_4

Men nu ska nyår firas och löfte kommer att läggas om att få ihop fler antal åkdagar denna vinter än någonsin! Det hoppas jag kunna hålla, i alla fall fler tältnätter än tidigare vinter…

Jag och övriga Vintersarek önskar dig ett Gott Nytt År!

Petter

Share
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *