Personlig utrustning

Kvällen har ägnats åt att plocka fram och väga min personliga utrustning. Riktigt allt fanns inte på plats här i Mölnlycke ännu, men det mesta är nu invägt och lagt i en kartong som nästa vecka skickas till Umeå.

vager

Sen listan publicerades senast har det också tillkommit en del nya prylar, bland annat en fuktspärr till sovsäcken. Ett tillägg vi gjorde efter tips från rutinerade långtidsvintertältare. Själva har vi aldrig upplevt problem med att sovsäcken blivit alltför isig, men så har vi ju inte tältat i 90 dagar förut heller. En våtvarm upplevelse att se fram emot alltså…

>> Se listan här

Henrik

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Förberedelser, Utrustning. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Personlig utrustning

  1. Martin Alm skriver:

    Sidenlakan?

  2. Henrik skriver:

    I rött för mysiga helkvällar i tältet…

    Skämt åsido, är till för att skona själva sovsäcken från den värsta smutsen, och så bli det väl någon liten grad varmare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *