Systuga i Mölnlycke

Klockan närmar sej så smått 23. Two down two to go. Fast inte idag, nej, verkligen inte idag. Jag har trots allt suttit sen 11 i morse! Konstant sedan 11 i morse, försökte jag framhäva min höga arbetsmoral, men ”nej, du har ju ätit två gånger, varit ute med hunden och pratat säkert tio minuter i telefon” sa mamma. Okej mamma, det är förstås sant…

 

 

IMG_0862 IMG_0873
IMG_0868 IMG_0872

Men jag ska inte klaga, nu har jag både ett vackert thermosfodral MED RÖD HANDSYDD BÅRD(!!!) och en typ av ficka att fästa på pulkans skacklar. Återstår att se om den senare får följa med till Sarek, men tanken av att inte behöva ha någon ryggsäck och ändå ha thermos, dunjacka och andra lite småviktiga grejer nära till hands tilltalar mej. Så vi får se, helt enkelt, helt klart åker den med till Umeå nästa vecka så jag i alla fall får stoltsera med den inför de andra Sarekresenärerna innan den eventuellt skrotas för gott…Låter som ett riktigt litet mästerverk ändå va!?

IMG_0877 IMG_0878
IMG_0879 IMG_0880

Two down two to go…nu skall jag bara knåpa ihop liknande damasker som Petter och Josef redan gjort, samt ett fodral även till vattenflaskan. Lär bli en till heldag med två måltider, ett kort telefonsamtal och liten promenad med hunden som välkomna avbrott i syateljén i Mölnlycke.

15 dagar kvar

 Joel

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Förberedelser, Utrustning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *