Vart tog stressen vägen?

Två veckor tills vi befinner oss på Saltoluokta fjällstation och en sista kväll vid ”civilisationens smörgåsbord”. Dagen därefter har det äntligen blivit dags att påbörja den tur som upptagit det mesta av våra tankar den sista tiden.

Märkligt nog känner vi oss inte stressade alls. Visst är det en del praktiska saker som inte är helt klara, men i huvudet är vi på något sätt redan framme. Inget kan stoppa oss nu, möjligheten att dra sig ur finns inte. En spänd förväntan är vad som nu uppfyller oss, de sista detaljerna ordnar sig alltid på nåt sätt.

 småIMG_3653

Femton dagar till Sarek alltså, det här kommer vi att göra fram till dess:

Solpaneler
Har vi lovat att berätta mer om under två veckor nu, men den här gången blir det på riktigt, på tisdag närmare bestämt.

Hemsidan
Tillsammans med Anders som står för vårt hem på nätet ska vi färdigställa vår nya hemsida där ni kommer att kunna följa oss under turen. Adressen blir den samma, men med nytt spännande innehåll. Det ser vi verkligen fram emot att presentera!

Ta emot de sista leveranserna av utrustning och mat
Jo visst, bättre sent än aldrig säger man va?

Samlas för avfärd
Nästa måndag, den 8 februari, samlas vi hos Petter i Sävar utanför Umeå. Då ska maten packas, utrustningen färdigställas och planeringen finslipas. Den 13 februari lämnar vi sedan Sävar för Saltoluokta och den 15 februari hoppas vi beträda Sareks marker.

 

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Förberedelser. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Vart tog stressen vägen?

 1. Per Jonsson skriver:

  Tja,

  Kul att ni verkligen tog tag i era idéer och verkligen förverkligade den! Imponerad!
  Sjukt bra sida som verkligen visar hur ni har det, vilka ni samarbetar med och hur er resa är tänkt att se ut. Jätte bra och snygg.
  Jag jag förstår så är det rejält kallt så ta det lugnt och njut av varje ögenblick. Lycka till!
  Hälsningar från ett underbart Scottland
  //Per

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *