Mmmmmm…

Jaha…hmm…har ju suttit här framför datorn ett tag nu. Kollat inkorgen, Sarexp2010-sidan på Facebook, vår privata Sarek-sida, mina att-göra-listor och till och med försökt tänka nya progressiva tankar….men fortfarande TOMT! Vad  är detta egentligen, helt klart är det något som är fel. Kan ju inte stämma att jag inte har N Å G O N T I N G som behöver göras. Eller…?

Härrydaposten var här idag. Jag och Henke tryckte dubbla omgångar bullar till fikat. 2 x gött! Efter detta möte satt vi och planerade lite på vad vi har kvar att göra. Jo, det var väl lite grand, men inte nu direkt. Inte för mig just nu i alla fall, utan mest hemside-fix och det står ju som tur är Anders för. Men jag kan ju ta det ändå, bara för att det är roligt!

Det kommer faktiskt hända en hel del nytt på hemsidan inom kort. Ny start-sida, nya menyer och nytnyttnytt alltihopa. Denna layout-mässiga putsning innebär ju även att en del textmaterialet måste uppdateras. Vid det här laget undrar ni då säkert varför jag då sitter här och beklagar min sysslolöshet; texterna på hemsida är både många och ibland långa och ska allt det materialet uppdateras så borde det finnas en del att sitta och pilla med.

Förvisso sant, MEN, det gör Henke och jag tillsammans på tåget upp till Umeå. Alltså på söndag kväll. Återstår då för mig att…you tell me. Hittills fyller jag delar av min nervösa sysslolöshet med nåt så otroligt Göteborgspatriotiskt som Håkan Hellström. Säga vad man vill om honom, oavsett så kommer jag inte höra det igen förrän tidigast i mitten av maj. Och då kanske han inte är så tokig trots allt.

12 dagar

 Joel

Share
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *