Lätt är rätt?

När det gäller skidor och annan utrustning har vi för det mesta gått efter devisen att ”light is right”. Denna gång är så icke fallet då 24 kilo batteri under dagen tagit plats i en skyddande låda, kopplats ihop med solpanelen och utrustats med cigarettändaruttag.

Eftersom Joel och jag inte hade någon koll på hur det skulle gå till så fick vi vända oss till min far som utförde jobbet med bravur. Stort tack för det! Imorgon är det dags för ett lite mer ordentligt test innan det bär av mot Petter i Sävar.

Kanske du nu tänker att vi är ute i sista minuten. Det är vi, och därför hinner jag inte skriva så mycket mer just nu. Jag lovar dock att vi återkommer i nästa vecka, till dess får ni hålla till godo med dessa bilder:

Henrik 

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Utrustning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lätt är rätt?

  1. Eva skriver:

    ha det så gôtt de kommande månaderna!
    njut och upplev! och var rädd om dig så man får höra dina berättelser när du kommer hem!

    //Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *