Fast i startgropen!

Efter en intensiv vecka med packning och förberedelser så rullade vi äntligen iväg norröver. Vi gav oss iväg med förhoppningar att den sista utrustningen som vi ännu inte fått levererad skulle dyka upp i Saltoluokta samtidigt som vi fixade med den sista logistiken på stationen. Men vi fick ett dåligt besked under tisdagen, vår lavinsäkerhetsutrustning från Mammut har fastnat i den norska tullen. Vi har ringt och jagat den och vår nya förhoppning är att vi får paketet innan helgen och kan dra iväg redan på fredag.

Vi är alla lite otåliga och vill iväg men det finns inte mycket mer att göra än att vänta. Saltoluokta är en fin fjällstation och har trevlig personal så egentligen går det ingen nöd på oss. Vi hjälper till med lite sysslor här på stationen, är ute och kitar på isen, gör några korta toppturer, äter upp oss ytterligare, finslipar på packningen och drömmer framför fjällkartan om de kommande toppbestigningarna och skidåken.

Ja, och så har vi snöat in oss på vårt nya fisheyeobjektiv..

Petter

Share
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

3 svar på Fast i startgropen!

 1. Ingrid o Claes skriver:

  Ja än så länge låter det ju riktigt OK även för sörlänningar som oss!
  Här håller vi på att förbereda oss på doktorernas besök i helgen
  Kram till Er alla och lycka till!

 2. Faster skriver:

  Lycka till Petter! Kul att höra din röst! Farmor ringde häromdagen och var så glad att du ringt upp henne. Undra om du brås på henne – hon har gjort en del äventyrliga saker själv under livet… i förrgår trillade hon i trappen – tur att hon är gjort av segt virke…

 3. Nicke skriver:

  Hej! Finns det ingen möjlighet att läsa blogginläggen? (kommenterar här då det inte gick annat än mha röstinlägg på andra bloggen). Funkar inte riktigt att sitta och lyssna på jobbet och man saknar överblick tycker jag. Annars låter det som ett grymt projekt, ha så kul!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *