Fokus: Bok

Har Vintersarek.se frusit ihjäl? Ja man kan undra. Att döma av den låga aktiviteten här på sidan i det sista måste det vara åtminstone kraftigt nedkylning det rör sig om…

Så är dock inte fallet, anledningarna till att Vintersarek.se avstannat är många. Först och främst har vi en bok att skriva och i det sista har vi ägnat mycket tid åt att sortera bilder, renskriva anteckningar och färdigställa ett provkapitel. Som om inte det vore nog är det dessutom sommar, vilket betyder en massa trevliga aktiviteter som vill vara med och dela på vår tid.  Ovanpå allt detta händer det också att vi måste jobba emellanåt.

Som du då förstår blir det inte mycket tid över till att uppdatera sidan. Dessutom tror vi att du som läser också njuter av sommaren, och inte är så sugen på att läsa om kalla vinternätter just nu. Därför är fokus just nu på boken, men till hösten är vi tillbaks med mer bilder, filmer och annat från turen…

Vi hörs när löven börjar falla och regnet smattra mot taken!
Vintersarek

Share
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *