Regnet smattrar mot taket

Regnet öser ner över Mölnlycke och på träden gulnar löven allt mer. Som utlovat har det blivit dags att åter väcka liv i bloggen efter sommaren dvala. Hela gänget befinner sig åter i Sverige och arbetet med boken har tagit ordentlig fart. Förra veckan var Petter, Joel och Josef i Stockholm för ett möte med bokförlaget och de kommande tre veckorna kommer fingrarna att spela över tangentborden i en aldrig tidigare skådad hastighet. Allt för att boken ska finnas i din hand när snön lägger sig. Till helgen kommer vi annars att frossa i bilder, film och minnen från den gångna vintern då vi samlas i Göteborg för att förbereda vårt besök på Köldknäppen i slutet av oktober.

Share
Det här inlägget postades i Blogg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Regnet smattrar mot taket

  1. Calle skriver:

    Fick ni tag i era stulna foton/fotominnen?

  2. Henrik skriver:

    Har dessvärre inte fått tag på varken den stulna datorn eller de två kajtarna. Väldigt tråkiga pengar, men som tur var hade vi de allra flesta fotona kvar på minneskorten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *