Film i höstmörkret

Till hösten berikas vi i år med två spännande filmfestivaler för actionsport och äventyr, Banff Mountain Film Festival World Tour 2010 och Elixir – Actionsporternas filmfestival.

Banff kör sin festival för åttonde året i rad och har ett brett program med filmer om bland annat skateboard, långfärdscykling och skidåkning. För hela filmprogrammet och aktuella datum kolla in hemsidan.

 

Elixir som tidigare i år kört en festival riktar nu in sig på vinteraktiviteter med filmer om skidåkning, isklättring, alpinism och expeditioner. Programmet är inte klart, men kolla festivalens Facebook för datum och senaste nytt.

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Länkar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *