Nöjda in i 2011

Fortfarande mätta på julbord och med ljudet av raketer ekande någonstans i bakhuvudet har det nu blivit år 2011 och dags att skriva årets första inlägg här på bloggen. Efter en lugn sommar blev hösten 2010 desto mer intensiv med besök på bland annat Köldknäppen och bokskrivande, samtidigt som vi alla fyra också försökt att återgå till ”ett mer normalt liv” med jobb och studier. Strax före jul fanns hur som helst Sarek Vinterguide äntligen i handeln, färdig att packas in och läggas under granen. Författarna kunde pusta ut och ta ett väl förtjänt jullov…

Så, med turen genomförd och boken utgiven har vi nu uppnått de två största mål vi satte upp den där sensommardagen i Stockholm. Nöjda tar vi oss an 2011.

God fortsättning!

Share
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *