Den privata sfären

Fyra personer, 90 dagar, i tält. Tre saker som gör det svårt att upprätthålla den privata sfären. Eget rum, glöm det. Någon som har en dålig dag, det märks. Lust att sköta dig själv för en dag? Nej visst, det är ju en massa saker du måste göra tillsammans med de andra för att överleva.

Ibland kunde det vara jobbigt och ibland inte, som toalettbesök till exempel. Kanske en av de mest privata stunder vi har i vanliga fall, men inte i Sarek. En bit in på turen blev det nästan tvärt om, det var ju kanon att kunna fortsätta vara med i samtalet…

Share
Det här inlägget postades i Erfarenheter, Filmklipp. Bokmärk permalänken.

1 svar på Den privata sfären

  1. Oskar skriver:

    Fan IG att använda toapapper! Bara att köra ner anus i det stora vita 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *