Årets Näräventyrare 2010

På tidningen EskilstunaKurirens hemsida finns bloggen Näräventyr där journalisten Mikael Andersson skriver för att inspirera till äventyr utan att du för den sakens skull behöver åka till andra sidan jorden eller kanske ens lämna tomten.

Som ett led i detta delar han ut utmärkelsen Årets Näräventyrare som vi idag haft den stora äran att tilldelas tillsammans med tioåriga Oskar, som fått utmärkelsen i ungdomsklassen.

Motiveringen

Vintersarek är ett projekt som lyfter fram Sverige som äventyrsland där karg och äventyrlig vinter går att hitta så nära som i Sarek. Projektet är väl genomfört och dokumenterat där man genom små medel har lyckats skapa ett stort intresse i media. Vintersarek är ett exempel på att stora utmaningar och vacker natur finns nära tillhands utan långa resor och stora kostnader.

Vi tackar hundrafalt och säger som Mikael; ”Äventyret finns nära dig”. Så ge dig nu ut och upplev ditt alldeles egna!

Läs mer på bloggen Näräventyr

Share
Det här inlägget postades i Blogg, Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *