8 mars 2010 – dag 18

I föregående text har Petter på ett bra sätt sammanfattat de dagar då vi låg inblåsta i en snöbivack vid Bierikjávrre. För att ge lite mer insikt i hur det kunde se ut där inne så skickar vi med lite bilder därifrån:

Petter laddar upp med käk inför nåt dygn i snöbivacken.

Josef förbereder utgång i snöstormen.

Myspys och trångt! Huvudsysslan i bivacken utförs ovan.

Toalettpaus. Notera repet som vi drog mellan ”toaletten” och bivacken för att kunna orientera fram och åter.

”För det är ingen vanlig dag för det är Henkes födelsedag Hurra hurra hurra!!”

I övrigt är 8 mars den internationella kvinnodagen. Att kvinnor år 2011 ska behöva ha en egen dag kan tyckas märkligt, men det gör trots allt att den viktiga jämställdhetsdebatten hålls vid liv varje år. Nedan följer ett litet inlägg som jag pratade in för ett år sedan på temat feminism. Jag hann även med att klämma in en hälsning till min kusin Sara Dahl:

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *