14 mars 2010 – dag 24

I väntan på ny mat och Pårte. Vi äter och vilar upp oss. De kalla dagar som inlett äventyret har helt klart satt sina spår och det känns skönt att kunna slappna av både mentalt och fysiskt. Med andra människor i närheten och varm STF-stuga som granne kan vi mer eller mindre helt släppa på ”fjällvettet”. Även om det inte är något jag tänkt på eller känt av har det funnits en konstant anspänning fram tills nu, vi har trots allt tänjt lite på våra gränser de senaste tjugofem dagarna. Allihop har vi fått nya personbästa i antal utenätter på rad, dessutom i starkare kyla än jag någonsin upplevt tidigare.

 

Bildtext: I lugn och ro ser vi över utrustningen så att den är klar för ytterligare 66 dagar i Sarek

 

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *