17 mars 2010 – dag 27

Efter att ha tagit oss till Nammásj och gjort en fin kvällstur på denna konstiga kulle mitt i dalen ville vi idag ta oss an Rapadalens stora sevärdhet; Skierffe. Klippan är en av de som ger Rapadalen dess karaktär och den är verkligen häftig med sina närmare 600 lodräta fallhöjdsmeter rätt ner i deltat inunder. Det var en helt grym dag, även om vi fick kämpa lite genom den snåriga fjällurskogen på uppvägen. Jag kör lite bilder så får ni se helt enkelt.

 

Jag ser också i min dagbok att jag funderade över min framtid. Jag citerar:
“Har tänkt lite på min framtid idag. Trodde jag skulle göra det mer men som sagt, tre veckor är inte så lång tid, de existentiella frågeställningarna kanske kommer… Nu var det i och för sig inte så våldsamt djupt. Tänkte mest lite på hösten och vad jag då ska göra. Språkkurs kanske. Eller Åre?”

Lite längre ner i boken ser jag däremot att de existentiella tankarna visst fanns i gruppen efter tre veckor, bara att det inte var jag som stod för dem.
“Petter tänker däremot. Mycket existentiellt och om sin och människans plats och över sökanden”

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *