31 mars 2010 – Dag 41

Besök…

Frisering inför finbesök.

“Ojojoj… ja. Idag har vi haft vilodag. Det hände absolut ingenting mellan 07.00 och 17.00. Bara rutiner. Åt frukost, sket, åt nötter, pillade i näsan, ansade mustaschen, rattade in P3 på radion. Sen kom Johan, Erik och Marie och världen slogs omkull! Trodde aldrig att jag kunde känna en sån genuin äkta glädje av att få träffa andra människor! De är kompisar till Henrik, Joel och Josef och tog sig hit för våran skull. Det bjöds på chips, frukt och chokladbollar. Marie lovade mig varm O’boy till frukosten imorgon. Det är nu man märker vilken bubbla vi fyra lever i. Tänk vad ett möte med en ny människa kan göra för en själv. 🙂 Jag längtar efter civilisation!!!”

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *