2 april 2010 – dag 43

Foto: Marie Krysander

Foto: Marie Krysander

Besök är toppen! Jäkla synd att vi inte fick något bra väder tillsammans med våra gäster bara, så att vi kunde göra någon riktigt tur tillsammans. Idag var det nämligen kass väder igen med plusgrader och underkylt regn. Marie, Johan och Erik gjorde TROTS detta en liten tur, stor eloge till dem för det. Vi andra fyra fick inte ihop motivation tillräckligt och höll oss i stället kvar i baslägret där vi nog mest gick runt lite för nära varandras ömma tår…

Ett enkelt sätt att bli populär på när man hälsar på ute i fjällen är att ha med sig presenter. Det som uppskattas allra mest torde vara mat, och det hade våra gäster verkligen tagit fasta på. Det bjöds bland annat på en påse chips, men det som uppskattades mest var nog ändå hemlagad snickerskaka, riktig mat och ÄGG till påsken. Detta i och för sig undantaget Josef som förstås blev mest glad i sportdelen från någon gammal tidning….

 

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *