3 april 2010 – dag 44

Vi lämnar Pårte

När vi gick in i Pårtemassivet hade jag höga förväntningar. Äntligen skulle vi satsa hundra procent på toppar och det fanns massor att ta av. Pårtetreversen inte minst. För de tolv dagarna var det inplanerat max en vilodag och det fanns absolut ingen plats för dåligt väder.

Det blev en brutal krock med verkligheten. Det bjöds på en hel del gråväder och vi tvingades också inse våra begränsningar orkesmässigt. Trots många och långa overksamma dagar i tältet fick vi också ett gäng riktigt fina dagar, och så här i efterhand inser jag att vi inte hade det så illa ändå.

De högt uppskruvade förväntningarna tillsammans med att vi varit ute länge gjorde dock att jag där och då hamnade i någon slags mental svacka som det skulle ta lite tid innan jag tog mig ur. Efter Pårte kände jag mig lite trött i både kropp och själ.

Ny period, nya möjligheter

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *