7 april 2010 – dag 48

Barmark och kvittrande fåglar. I Rinim var det plötsligt vår. Skönt, men samtidigt lite oroande. Det var ju ganska dåligt med snö redan som det var. Tanken på att vintern skulle ta slut för tidigt dök upp i våra huvuden för första gången.

Hur som helst var det dags att plocka upp mat och bränsle för de (förhoppningsvis) kommande 50 dagarna och lämna de sopor vi genererat de gångna 25. Eftersom värmen var i antågande passade vi dessutom på att göra oss kvitt med vissa av de varmare kläderna, isborren (som vi haft för att få tag i vatten på de frusna sjöarna) och lite annat småplock. Allt för att få pulkan lite lättare inför utmarschen, som vi misstänkte skulle ske till stor del på barmark.

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *