10 maj 2010 – dag 81

”Idag besteg jag och Henrik Ruohtestjåhkkå, en lätt topptur precis som vi ville. Det har varit soligt och fint men blåst rätt mycket vilket har gjort det kyligt. Vi har blivit bortskämda av den varma majsolen tror jag! Joel och Josef låg och fes i tälten hela förmiddagen. Vi kom tillbaka lagom till lunch. Henke kröp ner i sovsäcken men jag trotsade den svagt kylande vinden och grävde en solgrop. Låg och såsade där fram till middagen. Fick in norska P3 på radion, inte så dumt! Näst intill enformigt med toppturerna nu, men vi har ju varit ute några dagar… Och nu närmar det sig hemfärd. Läskigt skön tanke… Hemma.”

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *