15 maj 2010 – dag 86

Om du blir äcklad av att läsa om bajs kan du sluta läsa nu.

Jag har tidigare skrivit en del om bajs. Folk kanske undrar. Är jag fixerad vid detta? Ni som känner mig vet att jag har en förkärlek för kiss- och bajshumor. “Störd i huvudet”, säger vissa. “Jag säger bara vad andra tänker”, säger jag.

Hur som helst så pratade vi ofta om skit i Sarek. Och det är faktiskt inget konstigt med det. När du träffar din fru/man efter att hon/han kommit hem från jobbet så frågar du; “Vad hände på jobbet idag? Hur mår du? Vad ska vi laga till middag? Hämtar du Niklas på fotbollsträningen idag?” etc…

Det man samtalar om är det man har gemensamt. Ser man på TV att Bin Laden är skjuten så pratar man om det. Har IFK Göteborg vunnit så pratar man om det (och gläds oerhört).

Eftersom vi inte hade några yttre intryck i Sarek fick vi pratade om det lilla vi hade gemensamt:

 • Vad vi åt till mat (vilket alltid var samma varje dag, förutom att det skiftade mellan fem olika rätter från Blå Band till lunch/middag).
 • Var vi ska åka skidor idag/imorgon/nästa vecka.
 • Hur bajset var.

Således blev det mycket bajssnack. Oftast var konsistensen krämig. Någon enstaka gång kunde den hårdna till om man tagit lite mindre olja i maten den dagen. Petter hade dock en hård i veckan, vilket alltid var intressant att se. Vi sket ju alltid på samma ställe, vilket gjorde att man hade koll på varandras magar…

MYCKET bajssnack nu! Det här är sista inlägget jag skriver om bajs, jag lovar. Men för att verkligen kräma ur det sista så publicerar jag här en liten film med temat bajs. Märk särskilt den eminenta positionen i vilken man kan sitta nästan oändligt länge! Känsliga tittare varnas.

Vi lägger även in en bonusbild på Petter, som är ansedd som den snygge av oss. Och jag undviker oftast att synas bredvid honom, så det känns skönt att såna här bilder finns!

Petter Lämås som snyggast

Share
Det här inlägget postades i Dag för dag, Filmklipp. Bokmärk permalänken.

2 svar på 15 maj 2010 – dag 86

 1. Hans-Olof Larsson skriver:

  Ja trots allt bajs är jag fruktansvärt stolt över dej Josef för vad du (och även dina kompisar) genomfört i Sarek men framför allt för att du är den du är. Pappa

 2. Dr Mugg skriver:

  HAHAHAHAHAHAHA Det här är fanimej det sjukaste jag sett på väldigt länge. HUR LIGGER DU LIKSOM??? MED RÖVEN I VÄDRET. Helt galet!
  En jävligt stolt syster sitter i Malmö och njuter/äcklas över denna fantastiskt fabulösa skapelse!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *